Lausuntopalvelu.fi

Lausuntopalvelu - Vaasan kaupungin ja Mustasaaren kunnan yhdistymissopimusehdotus

Vaasan kaupungin ja Mustasaaren kunnan yhdistymissopimusehdotus

Lausuntopyynnön diaarinumero: Vaasa 1075/2017

Vastausaika on päättynyt: 20.2.2019

Lausuntopyynnön taustatiedot
Lausuntopyynnön kieli:
Johdanto
Vaasan kaupunginhallitus ja Mustasaaren kunnanhallitus ovat päättäneet asettaa nähtäville kuntien laatiman ehdotuksen kuntien yhdistymissopimukseksi. Vaasan kaupunginhallitus varaa kaupungin asukkaille ja muille, jotka katsovat asian koskevan itseään, kuntarakennelain 7 §:n mukaisesti tilaisuuden tehdä huomautus ehdotuksesta kuntien yhdistymiseksi. Asiaan liittyvä aineisto on 21.1.2019 lähtien nähtävissä pääkirjastossa sijaitsevassa kansalaisinfossa, osoite Kirjastonkatu 13 ja Vähänkyrön yhteispalvelupisteessä, osoite Vähänkyröntie 11. Aineisto on luettavissa Vaasan kaupungin verkkosivuilla osoitteessa vaasa.fi/kuntaliitos.  
Linkit
Aikataulu
Huomautus on tehtävä 20.2.2019 mennessä. Sen voi myös toimittaa kirjallisena Vaasan kaupunginhallitukselle, osoite PL 3, 65101 Vaasa, kaupunginkanslian kirjaamoon, Raastuvankatu 33 tai sähköpostitse osoitteella kirjaamo@vaasa.fi. 
Vastausohjeet vastaanottajille

Yhdistymissopimusta koskevan huomautuksen voi kirjoittaa vapaamuotoisesti alla olevaan kohtaan "Huomautus Vaasan ja Mustasaaren yhdistymissopimusehdotuksesta". Huomautus on osoitettava Vaasan kaupunginhallitukselle.

Valmistelijat
Huomautukseen liittyvissä kysymyksissä voi olla yhteydessä asian valmistelijaan, erityisasiantuntija Marjo Mäki-Krekolaan sähköpostilla marjo.maki-krekola@vaasa.fi tai puhelimitse 040-4879194.
Jakelu:
Marjo Mäki-Krekola    
Asiasanat

kuntaliitos

Vaasa

Mustasaari

Kommunsammanslagning

Vasa

Korsholm